Dobro došao na mesto gde se rađaju nove ideje.

 

Ako ti treba novi sajt, održavanje postojećeg sajta ili tehnička podrška – onda si na pravom mestu!

O Meni

Zdravo! Zovem se Aleksandar Simić i ja sam WordPress Ekspert sa profesionalnim iskustvom dužim od 5 godina. Lociran sam u Beogradu.

Specijalizovan sam u kreiranju sajtova na WordPress platformi, tehničkoj podršci, otklanjanju problema na vašem sajtu, implementaciji novih opcija na vašem sajtu, i naravno u održavanju vašeg sajta sa fokusom u polju bezbednosti i ažurnosti softvera.

Moji osnovni prioriteti su kvalitet, održivost rešenja i posvećenost klijentu.

Moj maternji jezik je Srpski, dok savršeno poznajem Ruski jezik te na svakodnevnom nivou koristim Engleski jezik.

 

Izrada Sajta

Razmišljate o izradi personalnog sajta ili sajta za Vaš biznis? Onda ste na pravom mestu! Imajući u vidu fokus na kvalitet izrade i isporuku u dogovorenom vremenskom terminu, možete biti sigurni da je Vaš projekat u pravim rukama. Sa odličnim poznavanjem WordPress platforme, mogu da Vam izradim web sajt za bilo koje potrebe, počevši od personalnog bloga pa sve do bezgraničnih ideja!

Dizajn

Imate ideju kako dizajnirati Vaš sajt ili već imate pripremljen dizajn? Nema brige, tu sam da Vam pomognem sa implementacijom Vaše ideje!

Responzivnost

Svaki moj projekat je dizajniran da radi na svim platformama – kompjuterima, telefonima, tabletima i različitim operativnim sistemima!

Bezbednost

Bezbednost Vašeg sajta je apsolutni prioritet. Svi kreirani sajtovi poseduju SSL sertifikat i WAF sigurnosni sistem koristeći plagine ili Cloudflare servis. Ako se odlučite za hosting servis u okviru moje usluge, možete odabrati SSL sertifikat po želji – Let’s Encrypt ili Cloudflare.

Optimizacija

Posebno udeljujem pažnju brzini sajta. Koristeći različite alatke, postižem najbolji mogući rezultat brzine učitavanja sajta zarad mirnog sna!

Sve na vreme!

Možete biti sigurni da će Vaš projekat biti gotov u dogovorenom roku, ukoliko u međuvremenu ne dođe do korekcije plana projekta. U tim okolnostima dogovaramo novi rok izrade ukoliko je to potrebno.

Tehnička Podrška

Održavanje

Ako je Vašem postojećem sajtu ili projektu neophodno održavanje – onda ste na pravoj adresi!

Osim poznavanja ekosistema WordPress platforme, posedujem iskustvo u upravljanju domenima, e-mail servisima, kao i firewall aplikacijama. Do sada sam imao prilike da radim sa hosting platformama poput – cPanel, Plesk, WHM i Managed WordPress.

Ako niste tehnički potkovani ali želite da Vaš WordPress sajt bude bezbedan i ažuriran onda će Vas ova ponuda zainteresovati!

Održavanje sajta podrazumeva:

 

  • Da je sajt u potpunosti ažuriran, uključujući konfiguraciju hostinga;
  • Ažuriranje informacija na sajtu, poput dodavanja novih izmena ili kreiranje novih stranica;
  • Optimizaciju sajta kako bi se postigao najbolji mogući rezultat;
  • Kreiranje izveštaja o trenutnim performansama kroz analizu šta sve može da se poboljša;
  • I naravno, miran san =)

 

Moj Portfolio

Smart Home Solution

Spenford Advising Services

Ski Škola Vuk

Lifehacker Srbija

MGLG Vinoteka

Platinum Trainers

Restoran Gradska

Zemetex

Kontaktirajte me!

U međuvremenu, možete me kontaktirati putem sledećih platforma: